Kardborreband Självhäftande Mesh

Kardborreband Självhäftande Mesh

140.00kr Exkl. moms

Antal Discounts
2 - 2 10%
2 - 4 15%
5 + 20%
Nollställ
Klarna Logo Klarna Payment Logo

Produktinfo

  • Storsäljare med hög kvalité
  • Självhäftande STARKT klister på baksidan
  • Hård kardborre (Hook) + Mjuk kardborre (Loop)
  • Längd: 5m / 25m
  • Bredd: 2cm / 5 cm
  • Färg: Svart / Vit

Vår produkt Kardborreband Självhäftande Mesh håller hög kvalité och har starkt vidhäftande klister som används inom flertalet olika branscher så som möbelindustrin, festivaler, event och självklart av privatpersoner. Vi handlar med stora volymer och kan därför erbjuda lägst pris på nätet!

Klistret på baksidan biter på det mesta och klarar stora påfrestningar när det kommer till vikt. Den ena delen av kardborrebandet är den hårda delen som kallas hook, eller krok på svenska, och har starkt självhäftande klister på baksidan. Den andra delen av kardborren är den mjuka delen och kallas för loop, eller ögla på svenska, och har samma självhäftande klister på baksidan.

Självhäftande Kardborre är en självklarhet när det kommer till event och mässor där man vill skapa stor förändring, med raka och snygga resultat på kort tid. 

Eftersöker du kardborreband utan självhäftande klister, tex för sömnad på textil. Kontakta oss!

Behöver du hjälp? - Kontakta oss så hjälper vi dig med din beställning

Boostevent drivs av Filip Jenvén som med 14 års erfarenhet från event- och nattklubbsbranchen vet vad som verkligen fungerar! Vi erbjuder produkter direkt från fabriken till riktigt bra priser. 

Populära kategorier