Om Boostevent

Banner 1

Boostevent är en webbshop med eget lager i Jönköping som riktar sig till företagskunder och privatpersoner. Produkterna är främst riktade till event, mässa, nattklubb, festival och offentlig miljö.

Företaget ägs och drivs av Filip Jenvén med 14 års erfarenhet av att skapa och driva event. Filip designade, byggde och drev en av Sveriges största nattklubbar – OPA i Jönköping. Som utbildad projektledare och med kärlek till inredning, växter och musik, skapades en unik mötesplats där känslan av Berlins undergroundscen mötte storheten och atmosfären av världens största festivaler. Nattklubben OPA va tillsammans med konceptet Måndag JKPG under 7 års tid ett av Sveriges flaggskepp inom nattklubbsscenen. 

Filip blev år 2014 utnämnd till ”Månadens Jönkpingsbo”, tillsammans med Jonas Vogel och Ivan Martic, för sitt åtagande och skapande med nattklubben OPA.

År 2017 tilldelades Filip Jenven, tillsammans med samma duo, priset för ”Årets Ambassadörer” på Jönköpingsgalan med lydande motivering:
”Med ett mål att röra om i grytan och skapa något helt unikt för staden som de alla älskar har OPA tagit Jönköpings nattliv till en helt ny nivå med internationell standard. Sedan flytten till Munksjömagasinen, där de tagit tillvara på byggnadernas charm och industriella känsla, har de med sin nattklubb även skapat liv och rörelse och lockat besökare till Jönköpings nya stadsdel. Med besökare från hela Sverige, Norden och världen har initiativtagarna Filip Jenven, Jonas Vogel och Ivan Martic bidragit till att sprida en ny bild av Jönköping.”

Filip har under sin tid som DJ och producent spelat världen över och under resans gång sugit åt sig inspiration av en internationell standard när det kommer till inredning, material och scenbygge. ”Det handlar om att kunna skapa en känsla, ett rum eller en atmosfär som speglar det utryck man vill förmedla till sina gäster.”  

Boostevent lagerhåller en stor del av sortimentet som visas på webbshopen, men har ett bra mycket bredare och flexiblare utbud av produkter att tillhandahålla konsumenten. Vi arbetar inte bara med att sälja och frakta produkterna, utan bidrar även med projektledning, planering, ideér och montering. 

Vi erbjuder produkter direkt från fabriken till riktigt grymma priser!

OPA Jönköping nattklubb

Behöver du hjälp? - Kontakta oss så hjälper vi dig med din beställning

Boostevent drivs av Filip Jenvén som med 14 års erfarenhet från event- och nattklubbsbranchen vet vad som verkligen fungerar! Vi erbjuder produkter direkt från fabriken till riktigt bra priser. 

Populära kategorier