Växtväggar

Konstgjord Växtvägg

Växtvägg Greenwall är en extremt realistisk produkt som är ett mer kostnadseffektivt alternativ till en riktigt växtvägg och kräver noll underhåll. Produkten är tillverkad i polyeten och framtagen för att klara av soliga utomhusmiljöer samt brandklassade inomhusmiljöer.

Vi har sedan start arbetat för att kunna möta de krav som arkitekter, formgivare och företagare har gällande installation, underhåll och höga kostnader för odling vertikalt.

 

Växtvägg till Event

Våra växtpaneler är strategiskt utformade för att kunna monteras snabbt och smidigt och passar perfekt till kortlivade event som såväl fasta installationer. Gör en annars tråkig yta mer levande med växter och belysning, eller skapa en unik fotovägg med med företagets logo i mitten.  

Växtvägg till Restaurang

Växtvägg Greenwall sitter monterad världen över och håller en hög internationell standard. Med vårt panelsystem skapar du enkelt en avkopplande och harmonisk miljö på er restaurang, inomhus såväl som på terassen. Vår växtvägg har även akustiska och ljuddämpande fördelar. Ljudet letar sig igenom bladen, dämpas och skapar en behagligare samtalsnivå jämfört med en vanlig vägg där ljudet studsar direkt. Vi har skräddarsytt flertalet växtväggar efter kundens behov och önskemål och här är det endast fantasin sätter stop. Täck fasaden runt ingången till Nattklubben, skapa en instagramvänlig vägg på cafét eller locka fram känslan av modernatur på kontoret.
 

Växtvägg till Mässa och Expo

Om ditt företag är ute efter en unik monter med en levande känsla helt tidsenlig med dagens krav på design, så är detta en klockren produkt för er. Vår växtvägg drar blickarna till sig och lyfter en till synes platt mässmonter till att framstå som lyxig och extravagant.

Boostevent hyr även ut växtväggar för dig som letar efter en lösning till ett kortare, enstaka event eller mässa. Önskas hjälp med montering ombesörjer vi även den servicen.