Neonglasögon Neontron

Rea!

Neonglasögon Neontron

79.00kr Exkl. moms

Antal Discounts
2 - 2 5%
3 - 5 7%
6 + 10%
Nollställ
Klarna Logo Klarna Payment Logo

Produktinfo

  • Modeller: Snake / Classic (Rayban style)
  • Batterier: 2 st AA
  • Lång sladd – drivern förvaras i bakfickan
  • 3 lägen, fullt ljus, strobb i 2 takter.

 

Neonglasögon Neontron är den perfekta partyhöjaren som tar eventet, festen, kalaset eller lanet till en ny nivå. Neonglasögon gör sig bäst i halvmörkt till mörk miljö och kommer maxa din snapchat och instastory.

Fotosessions i mörker blir allt mer populära då mobilkamerorna och dess upplösning blir bättre. Med Neonglasögon Neontron blir bilderna extremt häftiga och du behöver inte ens ha en systemkamera. 

Efter att helt sålt slut på denna omåttligt populära produkt har vi äntligen fått in den på lager igen. Och denna gången i 10 trendiga färgkombinationer.

Neontråden är gjord av Led vilket gör att produkten har en lång livstid. Sladden som diskret försvinner bakom örat är 1m lång och perfekt avvägd för att smyga ner innanför kläderna så att drivern som drivs av 2st AA-batterier kan förvaras i bakfickan eller med clipset på byxlinningen.

På drivern sitter en knapp med fyra lägen. Fast ljus, avstängt, och sen två lägen med blinkande effekt – perfekt till musik och rörlig film!

Behöver du hjälp? - Kontakta oss så hjälper vi dig med din beställning

Boostevent drivs av Filip Jenvén som med 14 års erfarenhet från event- och nattklubbsbranchen vet vad som verkligen fungerar! Vi erbjuder produkter direkt från fabriken till riktigt bra priser. 

Populära kategorier