Textilplatta Cover

Rea!

Textilplatta Cover

2,600.00kr Exkl. moms

Antal Discounts
20 - 39 5%
40 + 10%

Produktinfo

  • Högsta slitstyrkan, klass 33! 
  • Flamskydd: Cfl-s1
  • Storlek: 50 x 50 cm
  • Lagerhålls i grått och antracit
  • Säljs i låda om 5 kvm

Vid beställning av denna produkt debiteras frakt i efterhand. Detta beror på att priset för frakt varierar beroende på vart du bor, hur många och vilka varor du köpt, samt vilket fraktsätt som passar dina beställda varor. Vi vill se till att du som kund endast betalar för den frakt som faktiskt krävs. Önskar du veta om det exakta fraktpriset i förhand ber vi dig kontakta oss

Textilplattor

Textilplattor är inte bara en prisvärd lösning, utan också en smidig sådan. Den läggs enkelt utan att skarvar syns med golvlim eller dubbelhäftande tejp. Textilplattor är troligtvis det bästa sättet att lägga och återanvända ett golv på ett event eller i en mässmonter. De kan användas om och om igen och du spar både tid och pengar på denna lösning. Vanligtvis är textilplattorna 50cm x 50cm men finns också som 1m x 1m för beställning.

 

Läggning av Textilplattor

När man lägger textilplattor är det viktigt att de läggs åt samma håll då luggen lutar lite mer åt en sida. Detta följs enkelt via pilen på baksidan av textilplattan. Vi rekommenderar att man vid läggning av ytor större än 10m2, limmar åtminstone ytterkanten runt om med golvlim. Detta för att få en så stabil och icke rörlig grund som möjligt. Vanligt är att hela ytan limmas. Innanför den limmade ytterkanten räcker det med Tesa dubbelhäftande tejp. Vid kortare event och monterbyggen tejpas endast textilplattorna, för att sedan smidigt kunna packas ihop och återanvändas. Hög luftfuktighet får golvet att röra sig och påverkar resultatet av läggningen. Se till att luftfuktigheten inte är för hög och att ytan är torr och ren vid läggning. Smidigast för att beskära textilplattor är med mattkniv eller en rejäl och vass sax.

 

Flamskydd och dess regler

När det kommer till mattor och textilier i offentlig miljö, tex kontor, event, mässa och teater, är det viktigt att produkterna har rätt flamskydd. Vi på Boostevent har kunskap inom området och certifikat för alla våra brandklassade produkter. När det kommer till golv och mattor ska produkterna ha Cfl-s1 alternativt Bfl-s1. Olika regler kan förekomma från kommun till kommun och dessa bestäms av räddningstjänsten. Är du osäker på något gällande brandklasser och flamskydd råder vi dig att kontakta just räddningstjänsten, alternativt en brandingenjör.