Backdrop Molton

Rea!

Backdrop Molton

890.00kr Exkl. moms

Antal Discounts
2 - 2 5%
3 - 5 7%
6 + 10%
Nollställ
Klarna Logo Klarna Payment Logo

Produktinfo

  • Lagervara i svart
  • Goda akustiska egenskaper
  • Flamskydd: DIN 4102 B1 + M1
  • Textil: Euromolton
  • 3 gånger starkare än Scenmolton
  • Vikt: 320 g/m2
  • Material: 64% bomull, 36% Polyester

Backdrop i Euromolton

En backdrop är en bakgrund som ofta används för att skapa rum på en festivalscen, teaterscen eller i en fotostudio. Våra backdrops är kraftigt sydda med fåll nedtill och sadeljgjord med öljetter upptill. Euromolton är branschens slitstarkaste moltontyg och perfekt för att hanteras repetitivt vid upp och nedriggning. Textilen är 3 gånger starkare än Scenmolton som är motsvarigheten i samma viktklass. Anledningen till detta slitstarkare och rejälare tyg med mer eller mindre samma fördelar som Scenmolton är att man strategiskt blandat i cirka 1 tredjedel stark polyestertråd. Vi lagerhåller backdrops i de 5 vanligaste storlekarna för omgående leverans. Önskas speciellt tyg eller färg syr vi upp efter dina önskemål. Kontakta oss för offert!

 

Ljuddämpning med Backdrop

Alla moltontyger (med borstad yta) dämpar ljud effektivt då det via sin struktur och uppbyggnad släpper igenom ljud och därmed dämpar energier. Den ruggade och borstade ytan skapar en lugg som möjliggör att ljudet tar sig igenom textilen och dämpas. Önskar man stor akustisk och ljuddämpande effekt på sin backdrop rekommenderar vi Backdrops uppsydda i Kalmuk som är den kraftigaste och mest ljuddämpande textilen i moltonfamiljen.

 

Backdrop i Scenmolton

Scenmolton som tyg är extremt förekommande när det kommer till backdrops just för att det länge har varit den enda kvalitén i sin prisklass och vikt. Vi syr upp backdrops och draperier i Scenmolton efter dina önskemål. Leveranstid på sömnad är cirka 2 – 3 veckor.

 

Tvättbar Backdrop

För den som letar efter en backdrop att kunna använda länge, kanske är du i uthyrnings- eller ljud och ljusbranschen, så erbjuder vi Backdrops i tyget Molton CS. Denna textil går att tvätta och krymper endast cirka 1,5% vid låga standardtemperaturer. Denna produkt ser resonligt bra ut till och med efter 10 tvättar. Detta är ett mer hållbart och miljövänligare sätt än att kasta backdrops av Euro- och Scenmolton när de är smutsiga. Molton CS har ett permanent flamskydd som inte påverkas när man tvättar tyget. Skulle man tvätta Euro- eller Scenmolton så förstör man flamskyddet. Molton CS är tillverkat av 100% polyster och är mindre känsligt för veck än bomullstyger som Scenmolton.

Behöver du hjälp? - Kontakta oss så hjälper vi dig med din beställning

Boostevent drivs av Filip Jenvén som med 14 års erfarenhet från event- och nattklubbsbranchen vet vad som verkligen fungerar! Vi erbjuder produkter direkt från fabriken till riktigt bra priser. 

Populära kategorier