Festivalarmband vävda

Festivalarmband vävda

1,195.00kr Exkl. moms

Produktinfo

  • Perfekt för festivaler & event
  • Säkra lås – robust plastplomb
  • Design: Max 7 färger
  • Extremt slitstark
  • Lev tid: 2-3 veckor
  • Expressleverans? Kontakta oss!
  • Material: 100 % polyester
  • Hjälp med deisgnen? Kontakta oss!

Vid beställning av denna produkt debiteras frakt i efterhand. Detta beror på att priset för frakt varierar beroende på vart du bor, hur många och vilka varor du köpt, samt vilket fraktsätt som passar dina beställda varor. Vi vill se till att du som kund endast betalar för den frakt som faktiskt krävs. Önskar du veta om det exakta fraktpriset i förhand ber vi dig kontakta oss

Designen på banden, hur gör jag?

Alternativ 1: Du gör designen själv och skickar oss en färdig tryckfil i PNG/EPS, i storlek 350mm x 15mm. max 7 färger. Beställ via webshopen och maila oss tryckfilen.

Alternativ 2: Du skickar oss er logo(s) och önskemål om bakgrund och vi hjälper er med designen. Maila oss så hjälper vi dig direkt!

 

Vävda Festivalarmband

När det kommer till festivaler och event så är det vävda tygbandet med säker plomb det vanligaste och bästa alternativet, och ett betydligt säkrare och lyxigare alternativ till det annars vanliga Tyvekarmbandet, eller som vi kallar det: Det klassiska Lisebergsbandet.

 

Tryckfiler för vävda festivalarmband

Du skapar din egen design och har möjlighet att använda dig av totalt 7st färger. Önskar du hjälp med design så hjälper vi såklart till! För att få ett så bra resultat som möjligt önskar vi en fil skapad som vector grafik, EPS eller PNG. Storleken på filen ska va 350×15 mm. Det går såklart producera armband via andra filformat men resultatet kan påverkas till det sämre. Innan vi startar produktionen så skickar vi en mockup för godkännande.

 

Trycka festivalarmband

För samma pris som de vävda banden så löser vi tryckta festivalarmband i tyg, storlek 350 x 15mm. Fördelen med tryckta tygarmband är att designen kan va mer invecklad, ej begränsad med färger samt att man kan använda sig av fade – dvs när du går från en färg till en annan utan att bryta av direkt.