Tyvekarmband

Tyvekarmband

189.00kr Exkl. moms

Antal Discounts
2 - 2 5%
3 - 5 7%
6 + 10%
Nollställ
Klarna Logo Klarna Payment Logo

Produktinfo

  • Blanda färger: kommentera färger + antal  vid order
  • Marknadens populäraste festivalarmband
  • 9 färger i lager
  • Material: Polyeten fibrer
  • En storlek passar alla handleder
  • Klisterlås för snabb hantering
  • Vattentäta och slitstarka
  • Säljs i jämna 100-tal

Mixa färgerna vid order

Önskar du beställa tyvekarmband med mixa färgerna? Självklart löser vi det! Välj det antal du önskar beställa i en färg, vid utcheckning fyller du i infon gällande uppdelningen av färger och antal. Obs: endast jämna 100-tal.

Festivalarmband Tyvek

Tyvekarmband är marknadens mest prisvärda festivalarmband och ett effektivt sätt att hålla koll på besöksantal och betalande gäster. Tyvek tillverkas av ett tunt och följsamt material som i grund och botten består av plastfibrer. Materialet är vattentätt och slitstarkt. Armbanden är sekventiellt numrerade och smidiga att sätta på, de försluts på nolltid med hjälp av klister som sitter på. Vi rekommenderar tyvekarmband till kortare event på 1-2 dagar. Eftersöker man festivalarmband till event som sträcker sig längre så lagerhåller vi plastarmband och vävda armband. Boostevent lagerhåller alltid 200 000+ tyvekarmband i minimum 6 olika färger. Eftersöker du en speciell färg, kontakta oss vi löser allt! 

 

Tyvekarmband med tryck

För en säkrare entré och ett festivalarmband som är svårt att kopiera rekommenderar vi tryckta tyvekarmband. Den mest ekonomiska lösningen är Tyvekarmband med 1-färgstryck där du som kund väljer valfri standardfärg på armbandet och där vi sen trycker din design med 1 färg. Tex: ett Rött armband med ett svart tryck på.

Den andra och mest kompletta produkten är Tyverkarmband med 4-färgstryck, även kallat fullprint. Här används ett valfritt antal färger och kulörerna är oändliga. Låt fantasin och färgerna flöda!

Behöver du hjälp? - Kontakta oss så hjälper vi dig med din beställning

Boostevent drivs av Filip Jenvén som med 14 års erfarenhet från event- och nattklubbsbranchen vet vad som verkligen fungerar! Vi erbjuder produkter direkt från fabriken till riktigt bra priser. 

Populära kategorier