Nålfiltsmatta Event

Nålfiltsmatta Event

1,450.00kr Exkl. moms

Antal Discounts
2 - 4 5%
5 + 8%
Nollställ
Klarna Logo Klarna Payment Logo

Produktinfo

  • Bredd: 2 m
  • Längd: 10m, 20m, 50m
  • Flamskydd: Bfl-S1 (Godkänd att lägga i utrymningsvägar)
  • Lagerförs i 13 färger
  • Material: 100% Polypropylen
  • Ytskikt: Slät
  • Skyddsfolie: Ja
  • Tjocklek: 2,5 mm
  • Vikt: 300 g/m2

Nålfiltsmatta till Event, mässa och scen

Nålfiltsmatta Event är en otroligt populär och lättarbetad eventmatta som är den prisvärdaste i sin genre. Den används som scen-intäckning, i mässmiljöer, monterbyggen, som röda mattan på event och som vita mattan på bröllop.  

Mattan lagerhålls i 13 färger och har skyddsfolie ovanpå för att smidigt kunna arbeta och lägga mattan utan att smutsa ner den  innan eventet öppnas och gästerna kommer. 

Längden på mattan är vanligtvis 10m, 20m eller 50m.

Vanligtvis används mattan vid enstaka och kortare event. Men tar man väl hand om mattan så håller den länge då den är väldigt slitstark. Vi har en kund som lagt mattan med färg Granit 946 för att täcka golvet i en gympasal under flera månader. Och därmed spridit ut sina matgäster på skolan under corona-pandemin med ett väldigt lyckat och hållbart resultat. 


Våra mest beställda färger är:

Klarröd 311 & Röda 296 – Det självklara valet till eventet.
Mörk Granit 946 & Ljus Granit 912 – Grått och melerat passar till allt!
Svart 970 – Perfekt vid en scen-intäckning
Vit 001 – Klockren för bröllopet eller den eleganta tillställningen.

Önskas du önskas erhålla prov på en specifik färg? Kontakta oss – Vi postar!

 

Läggning och montering av Nålfiltsmatta

För att smidigt lägga mattan används vanligtvis tejp, vi rekommenderar Tesa dubbelhäftande tejp som används på undersidan av mattan. Man kan också tejpa ovansidan vid behov. Ska man lägga Nålfiltsmatta Event i tält alternativt på ett underlag av trä, tex plywood eller spånskiva så kan man använda häftpistol. Ibland, dock sällan, används även golvlim vid läggning och montering. För att beskära en nålfiltsmatta används mattkniv eller en vass sax. Ett längre vattenpass eller liknande är att rekommendera som hjälpmedel för att skära rakt.

 

Miljövänligare Nålfiltsmatta

Än så länge finns det inga helt miljövänliga nålfiltsmattor, men det finns de som är betydligt miljövänligare än andra, och där hittar du vår Nålfiltsmatta Event. Vår produkt ligger under 5ppm gällande pentaklorfenoler och formaldehyd ligger i Klass E1. Vill man hitta en produkt som man kan återanvända och på så sätt spara på både miljön och plånboken. Då rekommenderar vi Textilplattor.

 

Flamskydd och dess regler

När det kommer till mattor och golv i offentlig miljö är det viktigt att produkterna har rätt flamskydd. Vi på Boostevent har stor kunskap inom området och certifikat för alla våra brandklassade produkter. När det kommer till golv ska produkterna ha Cfl-s1 alternativt Bfl-s1. Olika regler kan förekomma från kommun till kommun och dessa bestäms av räddningstjänsten. Är du osäker på något gällande brandklasser och flamskydd råder vi dig att kontakta just räddningstjänsten, alternativt en brandingenjör.

 

Behöver du hjälp? - Kontakta oss så hjälper vi dig med din beställning

Boostevent drivs av Filip Jenvén som med 14 års erfarenhet från event- och nattklubbsbranchen vet vad som verkligen fungerar! Vi erbjuder produkter direkt från fabriken till riktigt bra priser. 

Populära kategorier