Växtvägg Premium

Rea!

Växtvägg Premium

890.00kr Exkl. moms

Nollställ
Klarna Logo Klarna Payment Logo

Produktinfo

  • Konstgjord växtpanel
  • Extremt realistisk
  • A, B & C-modell
  • Flamskydd: EN 13501 B
  • Godkänd för offentlig miljö (se flamskydd)
  • För inne och utomhusmiljö
  • Material: Polyeten
  • Monteras smidigt med väggfästen
  • UV-skydd: ISO 4892-3:2013 och ISO 105-A02:1993 – Scale 4 
  • Mått: 80 x 80cm

Konstgjorda växtväggar

Växtvägg Premium är en extremt realistisk produkt som är ett mer kostnadseffektivt alternativ till en riktigt växtvägg och kräver noll underhåll. Från början skapades vårt panelsystem för att lösa problemet med gröna utrymmen där riktiga växter inte kan växa. Vi har sedan start arbetat för att kunna möta de krav som arkitekter, formgivare och företagare har gällande installation, underhåll och höga kostnader för odling vertikalt.

Vårt flexibla system gör att varje vägg som skapas blir unik. Variationen av växterna på panelerna och möjligheten med placering av extra, enstaka växter och blommor skapar ett naturligt bladverk och en vildvuxen miljö. Funktionalitet är nyckeln och vår panel är skräddarsydd för att snabbt och enkelt installeras med ett perfekt resultat.

Vår produkt återfinns världen över på alltifrån hotellfasader, nattklubbar och internationella flygplatser. Men vi gör inte bara stora projekt, våra paneler passar även perfekt hemma hos privatpersoner som vill skapa en grön och avslappnade oas på terassen, balkongen eller vardagsrummet. Vi skräddarsyr helt enkelt växtväggar utefter era önskemål! 

Vår produkt återfinns i/som: fotoväggar, mässmontrar, event, hotell, bröllop, barer, restauranger, gallerior, butiker, nattklubbar, kontor, offentlig miljö, terasser, balkonger, fasader, skolor och teatrar.

Boostevent hjälper till med design, rådgivning och hjälp med montering vid behov. Vi hyr även ut växtväggar till event, mässmontrar och fotoväggar. Kontakta oss för offert!

 

Installation och montering

Våra paneler görs i 4 olika varianter där växternas placering varierar för ett levande och dynamiskt utseende. För att sedan helt bryta mönster används extra, enstaka växter som placeras ut efter att panelerna är monterade. Det är här man skapar den vilda och levande känslan. Varje panel hängs upp på 4st fästen som skruvas upp på väggen, sen hänger man smidigt på panelen och gängar på låsbrickan för att helt ”låsa” panelen. Det är viktigt att man har ett mellanrum på cirka 2,5cm mellan varje panel för att det inte ska blir för tight utseendemässigt och för monteringens skull. Vi rekommenderar att man monterar panelerna på en mörk bakgrund för ett snyggare resultat där man ej ser igenom.    

 

Akustiska och ljuddämpande fördelar

Växtvägg Premium har akustiska fördelar och dämpar ljud. Vill man förbättra ljudkvalitén maximalt kan man sätta reglar på väggen med djup 5 – 15 cm där man emellan  placerar stenull eller akustikplattor. På reglarna fäster man sedan fästpunkterna för växtväggen och hänger sendan upp panelerna framför det ljuddämpande materialet. Resultatet blir enastående bra och likt en studiomiljö.

 

Växtvägg Utomhus

Växtvägg Premium är framtagen för att klara av de mest soliga utomhusmiljöerna. Panelerna är testade i laboratorium och har certifikat utfärdat för UV-testet. Här gäller två års garanti. Viktigt är att i mörkare miljöer skapa rätt känsla med rätt belysning.

 

Växtvägg Inomhus

Att skapa en växtvägg inomhus där solen inte når är inga konstigheter. Vår konstgjorda och realistiska växtpanel lyfter ett annars trött och matt rum till en avslappnande oas med designkänsla. Växtvägg Premium håller branschens högsta brandkrav och är tillåten att sätta upp i alla utrymmen. Med belysning underifrån, ovanifrån eller varför inte med Neonkabel Flex monterat i, skapar du en häftig och unik känsla.

 

Flamskyddad växtvägg i plast

När det kommer till produkter som appliceras på eller mot en vägg i offentlig miljö är det viktigt att produkterna har rätt flamskydd. Vi på Boostevent har stor kunskap inom området och certifikat för alla våra brandklassade produkter. Olika regler kan förekomma i olika distrikt, och dessa bestäms av räddningstjänsten. Är du osäker på något gällande brandklasser och flamskydd råder vi dig att kontakta just räddningstjänsten, alternativt en brandingenjör.

Behöver du hjälp? - Kontakta oss så hjälper vi dig med din beställning

Boostevent drivs av Filip Jenvén som med 14 års erfarenhet från event- och nattklubbsbranchen vet vad som verkligen fungerar! Vi erbjuder produkter direkt från fabriken till riktigt bra priser. 

Populära kategorier