Textilplatta LUX

Rea!

Textilplatta LUX

21,000.00kr Exkl. moms

Antal Discounts
20 - 39 5%
40 + 10%
Nollställ
Klarna Logo Klarna Payment Logo

Produktinfo

  • Ordinarie pris 200m2 = 35 800kr + moms
  • Lagerhålls i Ljusgrå, grå och Antracit
  • Högsta slitstyrkan, klass 33! 
  • Kvalité: Tuftad loop Pilé 
  • Material: Nylon lugg, styv polyflex baksida
  • Tjocklek 5,4mm
  • Flamskydd: Bfl-s1
  • Storlek: 50 x 50 cm

Textilplattor

Textilplattor är inte bara en prisvärd lösning, utan också en smidig sådan. Den läggs enkelt utan att skarvar syns med golvlim Tapefix eller dubbelhäftande tejp. Textilplattor är troligtvis det bästa sättet att lägga och återanvända ett golv på ett event eller i en mässmonter. De kan användas om och om igen och du spar både tid och pengar på denna lösning. Vanligtvis är textilplattorna 50cm x 50cm men LUX finns också som 1m x 1m för beställning med leverans direkt från fabriken.

 

Läggning av Textilplatta LUX

När man lägger textilplattor är det viktigt att de läggs åt samma håll då luggen lutar lite mer åt en sida. Detta följs enkelt via pilen på baksidan av textilplattan. Vi rekommenderar att man vid läggning av ytor, större än 10m2, limmar eller tejpar ytterkanten runt om för att få till en stabil grund. Vanligast vid större montage är att hela ytan limmas med Tapefix. Vid kortare event och monterbyggen tejpas endast textilplattorna, för att sedan smidigt kunna packas ihop och återanvändas. Hög luftfuktighet får golvet att röra sig och påverkar resultatet av läggningen. Se till att luftfuktigheten inte är för hög och att ytan är torr och ren vid läggning. Smidigast för att beskära textilplattor är med mattkniv och en linjal eller annat styvt och rakt.

 

Flamskydd och dess regler

När det kommer till mattor och textilier i offentlig miljö, tex kontor, event, mässa och teater, är det viktigt att produkterna har rätt flamskydd. Vi på Boostevent har kunskap inom området och certifikat för alla våra brandklassade produkter. När det kommer till golv och mattor till offentlig miljö bör produkterna ha Cfl-s1 alternativt Bfl-s1. Olika regler kan förekomma från kommun till kommun och dessa bestäms av räddningstjänsten. Är du osäker på något gällande brandklasser och flamskydd råder vi dig att kontakta just räddningstjänsten, alternativt en brandingenjör.

Behöver du hjälp? - Kontakta oss så hjälper vi dig med din beställning

Boostevent drivs av Filip Jenvén som med 14 års erfarenhet från event- och nattklubbsbranchen vet vad som verkligen fungerar! Vi erbjuder produkter direkt från fabriken till riktigt bra priser. 

Populära kategorier